Ansvarsfritagelse

Løgstør Open Air er forpligtet til at holde denne hjemmeside opdateret og indholdet korrekt. Skulle du mod forventning finde noget, der enten ikke er korrekt eller ikke opdateret, vil vi sætte stor pris på, om du informerer os. Indiker gerne. hvor på siden du fandt informationen, der bør rettes. Vi kigger på det så hurtigt som muligt. Du kan kontakte os på: johnny.logstoropenair@gmail.com

Vi er ikke ansvarlig for tab som følge af unøjagtigheder eller ufuldstændighed eller for tab som følge af problemer forårsaget af eller iboende ved formidling af information via internettet, såsom forstyrrelser eller afbrydelser. Ved brug af formularer stræber vi efter at begrænse antallet af krævede felter til et minimum. For ethvert tab, der er lidt som følge af brugen af data, rådgivning eller ideer leveret af eller på vegne af Løgstør Open Air via dette websted, Løgstør Open Air accepterer intet ansvar.

Alle intellektuelle ejendomsrettigheder til indhold på denne hjemmeside tilfalder Løgstør Open Air.

Kopiering, formidling og anden brug af disse materialer er ikke tilladt uden skriftlig tilladelse fra Løgstør Open Air, undtagen og kun i det omfang det ellers er fastsat i forordninger eller lov (som f.eks. Retten til at citere), medmindre det specifikke indhold tilsiger noget andet.

Hvis du har spørgsmål eller problemer med tilgængeligheden af webstedet, så tøv ikke med at kontakte os.

Løgstør Open Air

Løgstør Open Air afholdes hvert år, i midten af Christiansmindeskoven beliggende for enden af Kristiansmindevej, 9670 Løgstør.

PANT PÅ KRUS OG BÆGRE

Vi har indføret en miljøafgift på 10 kr. første gang du køber en øl, vand eller drink.

KONTANTLØS KONCERTDAG

Det er ikke muligt at betale med kontanter i vores barer.

Læs mere

Copyright 2024 - Løgstør Open Air | Idé og design Careteam Fotografi, Løgstør