Kunstnere 2023

Vi arbejder hårdt på af få sammensat et godt program til Løgstør Open Air 2023.

Vi præsenterer navnene efterhånden som vi indgår kontrakter, og når det samlede program er klart, vil der også komme spilletidspunkter her på siden.

Bestil din billet allerede nu, på linket…..

 

Kim Larsens band Bellami gendannet

Bellami-drengene Mikkel “Ørva” og Hans Fagt gendanner Kim Larsens Bellami.

I foråret 2022 fik Bellami-medlemmerne Mikkel Ørva og Hans Fagt idéen til gendannelsen af Bellami, og alting gik pludselig stærkt. Nu er de klar med et opdateret Bellami tilsat Jan “Lune” Carlsen – den bedste forsanger, man kan tænke sig til opgaven. De vil fortolke Kim Larsens fænomenale univers i et fabelagtigt show – troværdigt og originalt, som kun et ægte Bellami kan.

Forklædt som voksen
Med afsæt i et af Bellamis bedste albums “Forklædt som voksen”, spiller bandet som premiere-tema hele pladen, plus alle de øvrige uundgåelige Kim Larsen-evergreens. Netop “Forklædt som voksen” er det næstbedstsælgende album i Danmark med 540.000 eksemplarer – kun overgået af Kim Larsens soloalbum “Midt om natten”.

Det gendannede Bellami vil tage publikum med tilbage til 80’erne og for en stund lade dem være forklædte som voksne.

Bellami
Bellami køres videre med Hans Fagt, på trommer og kor. Hans kom med på “Forklædt som voksen”-turnéen i 1986. Han slog takten an i mange år frem og er kendt for sin kompromisløse og perfektionistiske stil.
Multiinstrumentalisten Mikkel “Ørva” Håkonsson spiller keyboard og synger kor. Han kom med i Bellami 1990 som 22-årig og blev hængende i 5 år.
Ålborggenseren John Olsen er bandets guitarist. En slidstærk blæksprutte der har spillet med alle fra Ib Grønbech til Birthe Kjær. John er et rendyrket musikalsk powerhouse.
Jon Pold spiller bas. Jon er søn af Henning Pold, der i 17 år spillede bas og skrev musik med Kim Larsen. Jon kan alt på en bas – deriblandt ligne og lyde som sin far. Valget af Jan “Lune” Carlsen som forsanger var oplagt, for ingen andre har klangen og detaljen som ham. Det har han bevist mange gange gennem årene, som den absolut mest eftertragtede Kim Larsen-fortolker.

Vi glæder os til at dele denne vidunderlige koncertoplevelse med jer alle.

QUEEN MACHINE – LIVE

I over ti år har Queen Machine med stor succes begejstret publikum på danske såvel som udenlandske scener med storslåede og medrivende koncertoplevelser.

Helt i Queens ånd leverer Queen Machine et show med masser af sjæl og ikke mindst et utal af Queens udødelige hits. We Will Rock You, Bohemian Rhapsody, I Want To Break Free, A Kind Of Magic, Don’t Stop Me Now, Somebody To Love… Listen af hits er så godt som uudtømmelig, og man finder ikke en større Queen-oplevelse i Europa end Queen Machine.

Det startede med fem unge mænds passion for Queen, og ti år senere rejser Queen Machine land og rige rundt med et show, der både musikalsk og visuelt giver følelsen af være der selv – foran scenen på Wembley, dengang da Freddie, Brian, Roger og John regerede verden.

Queen Machine er tordnet gennem den danske live-scene, og i dag spiller bandet udsolgte koncerter på de største scener over hele landet. En vaskeægte succeshistorie, men bandet er dog på ingen måder mætte. Fulde af spillelyst og dedikation fortsætter de mod nye højdepunkter og udvikler konstant showet, så det bliver større, bedre og flottere.

Med deres store kærlighed og respekt for Queens musik har de fem musikere fra Queen Machine skabt et univers omkring Queens musik, hvor der er plads til store følelser og også en overraskelse eller to. I lighed med originalerne består Queen Machine af mesterlige musikere og ikke mindst en karismatisk frontmand. Storsyngende Bjarke Baisner er uden sammenligning Danmarks bedste, ja måske verdens bedste bud på Freddie Mercury.

Løgstør Open Air

Løgstør Open Air afholdes hvert år, i midten af Christiansmindeskoven beliggende for enden af Kristiansmindevej, 9670 Løgstør.

KONTANTLØS KONCERTDAG

Det er ikke muligt at betale med kontanter i vores barer.

Læs mere

Copyright 2023 - Løgstør Open Air | Idé og design Careteam Fotografi, Løgstør