Kunstnere 2024

Lørdag den 1. juni 2024 - kl. 12.00 - 02.00

Husk at sætte et stort X i din kalender og videregiv budskabet til dine venner, familie etc.

Kl. 13.00

Kandis

KANDIS har sin 35. sæson i 2024.

Det er på live siden, at det vigtigste sker for KANDIS. Johnny Hansen siger bl.a. ” Det er der vi møder vores publikum og alle vores fans, det er vigtigt for os at give dem de bedste musikalske oplevelser. Uden vores fans og publikum var vi ingenting. Derfor bruger vi også altid meget tid på at snakke med vores fans og skrive autografer mv., når vi er ude i landet på vores mange koncerter”

Alle der har oplevet en KANDIS koncert får en oplevelse med hjem. Der kan synes med og der kan danses til numrene, og det er bar en stor oplevelse.

 

Kl. 15.00

Danser med piger

Danser Med Piger er lyden af venskab og musikalsk talent. Et vaskeægte band,
bestående af fem bedste venner, som elsker at spille musik sammen. Det er rendyrket pop
og disco anno 2024.

Efter flere år med optrædener med coverversioner, fik bandet lyst til
selv at skrive og indspille deres egen musik. En aften i deres selvbyggede hjemmestudie skete der
pludselig noget. Debutsinglen tog sin spæde start og i stedet for at gå i seng, for at være friske til en vigtig session dagen efter, blev bandet oppe hele
natten for at lave sangen færdig:

Når vi laver musik, så går vi og har det for sygt hele aftenen og natten! Vi går og danser til det, synger, kigger på hinanden og får det fedeste rush af at lave den her musik.

Vi synes, det ville være dumt, hvis ikke vi forsøger at videregive denne følelse, til dem der vil lytte.

Danser Med Pigers gennembrud blev det selvbetitlet debut-ep, som blandt andet indeholdt
hitsinglen “Kemikalier” sammen med Kidd.

Kl. 17.00

TopGunn

Glæd jer til et show fra øverste hylde når den populære kunstner gæster Løgstør for første gang

TopGunn er i 2024 klar med et sprit nyt show med helt nyt materiale og selvfølgelig også alle de velkendte hits, som bl.a. tæller “God Pige” med Danser Med Piger

Danmark og publikum kan se frem til et gennemarbejdet show, prydet med både nyt musik og den ikoniske hitparade han har opbygget siden begyndelsen af hans karriere.

Kl. 19.00

Shubidua 2.0

Efter 2023, året hvor Hardinger Band rejste dejlige Danmark tyndt for at fejre Shubiduas 50 års Shubilæum, kunne man forestille sig at det var tid til et sabbat-år. Men sådan bliver det slet ikke!

Med det nye navn SHUBIDUA 2.0 vil de originale shubber og Danmarks absolut skarpeste musikere fortsætte festen med Danmarks bedste og største sangkatalog, spillet med ny nerve og gedigent rock-tryk.

Efter udsolgte koncerter i 2023 er basen lagt for 2024’s koncerter med fællessang for 3, måske 4 generationer. Der er garanti for fest, fed rock og masser af grin.

Kl. 21.00

Dodo & The Dodos

Dodo & The Dodos er et dansk poprockband, og et rigtigt “skrål med” band.

Bandet blev dannet i 1986 og hittede i dansk radio i 1980’erne med bl.a. velkendte sange som “Vågner i natten”, “Sømand af verden”, “Vi gør det vi ka’ li”, “Lev livet nu” og “Pigen med det røde hår”. “Lev livet nu” blev brugt af TV2 sporten under dækningen af Sommer-OL 1992.

Der er altid go´ stemning når Dodo og drengene er på scenen.

Kl. 22.30

Teltfest med DJ Henrik& Bbkuru

Det glæder os at præsentere Bbukuru, som er en ung upcoming artist, som netop har fået pladekontrakt med Universal og spås en stor fremtid.

Henrik vores DJ sørger for at du ikke kan holde hverken dine fødder eller arme og sin sangstemme i ro, med fed musik fra start til slut…

Løgstør Open Air

Løgstør Open Air afholdes hvert år, i midten af Christiansmindeskoven beliggende for enden af Kristiansmindevej, 9670 Løgstør.

PANT PÅ KRUS OG BÆGRE

Vi har indføret en miljøafgift på 10 kr. første gang du køber en øl, vand eller drink.

KONTANTLØS KONCERTDAG

Det er ikke muligt at betale med kontanter i vores barer.

Læs mere

Copyright 2024 - Løgstør Open Air | Idé og design Careteam Fotografi, Løgstør