Kunstnere 2024

Vi er i gang med at forhandle med kunstnere omkring Løgstør Open Air 2024 som bliver afholdt: 

Lørdag den 1. juni 2024

Husk at sætte et stort X i din kalender og videregiv budskabet til dine venner, familie etc.

Rækkefølgen på de forskellige bands kommer først når alle aftaler er forhandlet hjem.

 

Danser Med Piger

Når Danser Med Piger går på scenen har de deres største hits med på set listen. Blandt andet ’God Pige’ ft. TopGunn, som har ligget nummer 1 på hitlisten. Nummeret ’Kemikalier’ ft. Kidd, som var P3s Uundgåelige i 2022 og nummeret ’Danser med Piger’, som var den mest spillede sang på P3 i 2022.

Man skal forestille sig en flok unge mænd, der må have lyttet meget til eksempelvis Danseorkesteret og Moonjam, de er sikkert også fuldt fortrolige med den elegante træfsikkerhed hos et 80’er-band som Johnny Hates Jazz, og så giver de den ellers fuld fodpedal på den dybeste og lækreste og mest swingende funkbas.

Og det tætteste trommespil. Og der er blevet plads til noget så herligt 80’er-præget som masser af saxofon-soloer med en langt mere end dreven Daniel Mølgaard Christensen ved hornet.’

Kandis

KANDIS har sin 35. sæson i 2024.

Det er på live siden, at det vigtigste sker for KANDIS. Johnny Hansen siger bl.a. ” Det er der vi møder vores publikum og alle vores fans, det er vigtigt for os at give dem de bedste musikalske oplevelser. Uden vores fans og publikum var vi ingenting. Derfor bruger vi også altid meget tid på at snakke med vores fans og skrive autografer mv., når vi er ude i landet på vores mange koncerter”

Alle der har oplevet en KANDIS koncert får en oplevelse med hjem. Der kan synes med og der kan danses til numrene, og det er bar en stor oplevelse.

 

Dodo & The Dodos

Dodo & The Dodos er et dansk poprockband, og et rigtigt “skrål med” band.

Bandet blev dannet i 1986 og hittede i dansk radio i 1980’erne med bl.a. velkendte sange som “Vågner i natten”, “Sømand af verden”, “Vi gør det vi ka’ li”, “Lev livet nu” og “Pigen med det røde hår”. “Lev livet nu” blev brugt af TV2 sporten under dækningen af Sommer-OL 1992.

Der er altid go´ stemning når Dodo og drengene er på scenen.

Shubidua 2.0

Efter 2023, året hvor Hardinger Band rejste dejlige Danmark tyndt for at fejre Shubiduas 50 års Shubilæum, kunne man forestille sig at det var tid til et sabbat-år. Men sådan bliver det slet ikke!

Med det nye navn SHUBIDUA 2.0 vil de originale shubber og Danmarks absolut skarpeste musikere fortsætte festen med Danmarks bedste og største sangkatalog, spillet med ny nerve og gedigent rock-tryk.

Efter udsolgte koncerter i 2023 er basen lagt for 2024’s koncerter med fællessang for 3, måske 4 generationer. Der er garanti for fest, fed rock og masser af grin.

Løgstør Open Air

Løgstør Open Air afholdes hvert år, i midten af Christiansmindeskoven beliggende for enden af Kristiansmindevej, 9670 Løgstør.

KONTANTLØS KONCERTDAG

Det er ikke muligt at betale med kontanter i vores barer.

Læs mere

Copyright 2023 - Løgstør Open Air | Idé og design Careteam Fotografi, Løgstør