Cookie-politik

Løgstør Open Air overholder efter bedste overbevisning de fastlagte retningslinjer for behandling af cookies.

Hvad er en cookie?
En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din webbrowser og genkendes af websitet ved tilbagevendende besøg. En cookie kan indeholde tekst, tal eller f.eks. en dato, men der er ingen personlige oplysninger gemt i en cookie. Den er ikke et program, og den kan ikke indeholde virus.

Cookies på denne hjemmeside
Når du besøger www.logstoropenair.dk eller en underside, modtager du automatisk en eller flere cookies. Vi skelner mellem om cookien forsvinder, når du lukker din browser (sessions-cookies), eller om de bliver gemt på din computer (blivende cookies). Ligeledes skelnes der mellem om cookien har www.logstoropenair.dk som afsender (første parts cookies) eller en af vores services som afsender (tredje parts cookies).

Hvordan undgår jeg cookies?
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din harddisk eller modtage en advarsel, før der gemmes en cookie. Hos digitaliseringsstyrelsen kan du få du en vejledning i, hvordan dette indstilles i din browser.

Første parts cookies
Løgstør Open Air´s egen cookie er en første parts cookie. Denne cookie er en session cookie, som lever til du lukker din browser. Cookien bliver brugt til at gemme brugerindstillinger på serversiden.

Tredje parts cookies
Løgstør Open Air bruger i visse tilfælde en række 3. parts services. Nogle af disse services bruger også cookies.

Persondatapolitik

Løgstør Open Air, overholder på denne hjemmeside (www.logstoropenair.dk) efter bedste overbevisning de fastlagte retningslinjer for behandling af persondata i henhold til EU-forordning om datasikkerhed af 25. maj 2018

Kontaktoplysninger på persondataansvarlig
Jimmy Støttrup Jensen
Email: jimmy.logstoropenair@gmail.com
Løgstør Open Air, C/O Spar Nord, Østergade 8, 9670 Løgstør

Vores behandling af dine personoplysninger:
Løgstør Open Air behandler ikke nogen personoplysninger, 

Tjenester på andre medier
Denne hjemmeside indeholder mediefunktioner fra Facebook, som har deres egne privatlivspolitikker. Vi opfordrer dig til at læse deres betingelser og vilkår samt privatlivspolitik grundigt inden du afgiver personoplysninger, eftersom vi ikke påtager os ansvar eller forpligtelser for disse tjenester eller funktioner.

Dine rettigheder efter persondataforordningen
I forbindelse med vores behandling af dine personoplysninger har du en række rettigheder:

  • Retten til at modtage oplysning om, hvordan Løgstør Open Air behandler dine personoplysninger (oplysningspligt).
  • Retten til at få indsigt i dine personoplysninger.
  • Retten til at få urigtige personoplysninger rettet.
  • Retten til at få dine personoplysninger slettet.
  • Retten til at gøre indsigelse mod at dine personoplysninger anvendes til direkte markedsføring.
  • Retten til at gøre indsigelse mod automatiske, individuelle afgørelser, herunder profilering.
  • Retten til at flytte dine personoplysninger til alternative leverandører (dataportabilitet).

Alle ovenstående rettigheder håndteres manuelt ved henvendelse til vores persondataansvarlige.

Vi sletter personoplysninger fra vores tjenester, efter maksimalt 12 mdr.
Ønsker du at klage over Løgstør Open Air håndtering af personoplysninger kan dette gøres til: www.datatilsynet.dk

Videregivelse af oplysninger
Løgstør Open Air videregiver ikke personlige oplysninger til myndigheder, virksomheder, organisationer og enkeltpersoner uden for Løgstør Open Air.

Undtagelsen er i disse tilfælde:
Løgstør Open Air videregiver kun personlige oplysninger til virksomheder, offentlige myndigheder eller enkeltpersoner uden for Løgstør Open Air, hvis vi har dit samtykke. Vi kræver aktivt tilvalg af videregivelse af alle personoplysninger.

Til ekstern databehandling:
Vi har IKKE eksterne partnere der har adgang til vores klientdata

Løgstør Open Air videregiver personlige oplysninger til virksomheder, organisationer eller enkeltpersoner uden for Løgstør Open Air , hvis vi i god tro mener, at adgang, brug, bevarelse eller offentliggørelse af oplysningerne er nødvendig for at:

  • Overholde gældende love, bestemmelser, sagsanlæg eller retsgyldige anmodninger fra offentlige myndigheder.
  • Håndhæve gældende servicevilkår, herunder undersøgelse af potentielle overtrædelser.
  • Registrere, forhindre eller på anden måde beskytter mod problemer med bedrageri, sikkerhed eller tekniske problemer.
  • Overholdelse og samarbejde med tilsynsmyndigheder

Løgstør Open Air gennemgår regelmæssigt, at vi overholder vores egen persondatapolitik. Skulle vi modtage en formel skriftlig klage, kontakter vi afsenderen for at følge op på klagen.

Løgstør Open Air samarbejder med de relevante lovgivende myndigheder, f.eks. Datatilsynet, om at løse klager om overførsel af personlige data, som vi ikke kan løse direkte med vores brugere.

Ændringer
Løgstør Open Airs privatlivspolitik kan ændres fra tid til anden. Løgstør Open Air begrænser ikke dine rettigheder i henhold til denne privatlivspolitik uden dit udtrykkelige samtykke. Eventuelle ændringer af denne privatlivspolitik angives på denne side.

Løgstør Open Air

Løgstør Open Air afholdes hvert år, i midten af Christiansmindeskoven beliggende for enden af Kristiansmindevej, 9670 Løgstør.

KONTANTLØS KONCERTDAG

I år vil det ikke være muligt at betale
med kontanter i vores barer.

Læs mere

Copyright 2022 - Løgstør Open Air | Idé og design Careteam Fotografi, Løgstør