Information

Kontantløs koncertdag

Det er ikke være muligt at betale med kontanter i vores barer. Kontanter kan i Informationen indsættes på eget betalingskort eller på et værdikort, som kan anvendes i alle barer.

Det er ikke muligt at benytte MobilePay i vores barer, men du kan anvende MobilePay til optankning af værdikort på samme måde som kontanter.

Vi anbefaler at du tager et billede af værdikortet med synligt kortnummer, så har vi mulighed for at udbetale evt. restsaldo i tilfælde af at kortet tabes. Alternativt er beløbet tabt.

Når du benytter dig at vores værdikort vil der være et depositum på 50 kr. Depositum returneres i Informationen når du afleverer dit værdikort. Når du afleverer dit værdikort udbetales evt. restsaldo på kortet. Restsaldoen udbetales kun til dit betalingskort.

Hvis du ikke får returneret dit værdikort på koncertdagen, så kan du kontakte info@logstoropenair.dk og oplyse kortnummer og konto oplysninger, så udbetaler vi restsaldoen mod et ekspeditionsgebyr på 25 kr.

”Mulighed for udbetaling af restsaldo bortfalder 5 hverdage efter koncertdagen. Kortet kan ikke genanvendes ved efterfølgende koncertdage”.

Åbningstider:

Indgangen åbner lørdag kl. 12.00. Sidste band er færdig med at spille ca. kl. 22.30, hvorefter festen fortsætter i festteltet hvor vores DJ spiller op til dans. Festen slutter kl. 02.00, hvorefter pladsen ryddes og lukkes af.

Koncertpladsen:

Løgstør Open Air afholdes i midten af Christiansmindeskoven beliggende for enden af Kristiansmindevej, 9670 Løgstør.

Dankort

Det er muligt at betale med Mastercard, Visa/dankort, Visa Debet i alle barer. Det er ikke muligt at betale med kontanter og MobilePay.

Re-entre

Det koster 30 kr. i re-entre at forlade koncertpladsen. Returarmbånd købes ved billetvognen.

Mad & Drikke:

Mad og drikkevarer må ikke medbringes på pladsen.
Vores billetpriser er baseret på, at publikum køber mad og drikke på pladsen. Forsøg på indsmugling vil medføre bortvisning.

Glemte sager:

Glemte sager kan afhentes på koncertpladsen indtil kl. 16.00 dagen efter koncertdagen. Derefter rettes henvendelse til info@logstoropenair.dk for nærmere aftale.

Handicap service:

Har du behov for at medbringe en ledsager, så får denne gratis adgang med forevisning af ledsagerkort ved billetvognen ved indgangen eller alternativt som nedenfor.

Kørestolsbrugere:
Kørestolsbrugere kan benytte vores bagindgang.

VIGTIGT vedr. Køb af billetter
Vær opmærksom på at det ikke er muligt at købe billet ved bagindgangen.
Billet skal således være købt på forhånd hvis bagindgangen benyttes.

Der findes handicaptoilet på koncertpladsen.

Transport:

Har du brug for transport til eller fra koncertpladsen.

Kontakt vores trofaste sponsor Ranum Taxi på tlf. 9867 6724.

Eller tjek NT’s busruter ud her:

Presse akkredtering

Hvis du ønsker at blive akkrediteret til Løgstør Open Air beder vi dig kontakte Johnny Støttrup Jensen mail: johnny@logstoropenair.dk eller tlf. 2233 0852.

Miljøafgift – plastikkrus

Vi indfører brug af genanvendelige plastik krus og kander for at passe bedre på miljøet. Det betyder at vi indfører en miljøafgift på 10 kr. første gang du køber en øl, vand eller drink.

Herefter kan du frit ombytte glasset eller kanden i baren til et nyt uden at skulle betale miljøafgift igen.

Mister du dit krus eller din kande, så vil der igen skulle betales miljøafgift.

Garderobe:

Der er mulighed for opbevaring af tasker og jakker i vores garderobe. Garderoben findes i Informationen. Pris 25 kr.

Serviceboder

På koncertpladsen kan du finde følgende serviceboder:

  • Information (Dankort, Mastercard, garderobe)
  • Toiletter
  • Handicaptoilet
  • Mad boder

Ordensreglement

Vores kontrollører har øverste myndighed på pladsen. Du skal følge de instrukser de giver dig.
Ved slagsmål på pladsen bedes du søge væk fra stedet.

Vi har nul tolerance overfor narko af enhver art. Vi anmelder ethvert tilfælde af indtagelse eller besiddelse af narko og vil medføre øjeblikket udvisning af pladsen. Ved mistanke om at en gæst er narkopåvirket, skal denne medvirke til en narkotest / drugwipe.

Alle gæster skal efterfølge de af personalet anviste retningslinier, hvis dette ikke efterkommes, kan personalet uden videre varsel bortvise den eller de personer. Der ydes ingen refusion af billet.

Det er ikke tilladt at bære rygmærker.

Tyveri, hærværk, slagsmål, upassende samt grov opførsel vil blive anmeldt til politiet og vil betyde øjeblikkelig bortvisning.

Enhver brug af åben ild, så som at antænde bål, anvende enhver form for stearinlys, myggelys, fyrværkeri og lign. er strengt forbudt.

Polstrede stole, havepavillioner, sofaer, presenninger, køleskabe/frysere, generatorer og lign. må ikke medbringes. Dog må campingmøbler, sammenklappelige borde og stole gerne medbringes.

Biler og motorcykler har ingen adgang, men kan parkeres på et nærmere anvist areal.

Det er ikke tilladt at medbringe videokamera samt større kameraer som kræver pressekort. Disse vil blive konfiskeret ved indgangen

Det er IKKE tilladt at medbringe dyr på pladsen.

Løgstør Open Air

Løgstør Open Air afholdes hvert år, i midten af Christiansmindeskoven beliggende for enden af Kristiansmindevej, 9670 Løgstør.

PANT PÅ KRUS OG BÆGRE

Vi har indføret en miljøafgift på 10 kr. første gang du køber en øl, vand eller drink.

KONTANTLØS KONCERTDAG

Det er ikke muligt at betale med kontanter i vores barer.

Læs mere

Copyright 2024 - Løgstør Open Air | Idé og design Careteam Fotografi, Løgstør