Medhjælper

Vi har altid brug for frivillige medhjælpere til Løgstør Open-Air. Vi har ca. 200 hjælpere i gang før under og efter koncerten. For at årets koncert skal blive en succes, har vi igen i år brug for hjælp.

Brænder du for at hjælpe, så send en mail til os på linda@logstoropenair.dk med dit navn, adresse og et telefonnummer vi kan kontakte dig på, samt hvad du kunne tænke dig at hjælpe med.

Vi skal bruge hjælpere til mange forskellige slags opgaver. Blandt andet hegnsvagt, indgangskontrol, bartendere, oprydning, opstilling af scene, barer og telte, bemanding af informationen, opstilling af hegn, forsyning og meget mere.

Du får som frivillig medhjælper en t-shirt som du skal bære når du er på vagt og adgang til de områder, der er nødvendigt for din vagt. Du må ikke møde i beruset tilstand på en vagt. Medhjælper jobbet giver dig ret til at færdes i medhjælper teltet.

Vi skal som nævnte bruge medhjælpere både før under og efter koncerten, når du sender din mail til os, bedes du venligst skrive hvilke dage du kan hjælpe os.

Vi ser frem til at høre fra dig.

 

Løgstør Open Air

Løgstør Open Air afholdes hvert år, i midten af Christiansmindeskoven beliggende for enden af Kristiansmindevej, 9670 Løgstør.

PANT PÅ KRUS OG BÆGRE

Vi har indføret en miljøafgift på 10 kr. første gang du køber en øl, vand eller drink.

KONTANTLØS KONCERTDAG

Det er ikke muligt at betale med kontanter i vores barer.

Læs mere

Copyright 2024 - Løgstør Open Air | Idé og design Careteam Fotografi, Løgstør